IPO Materiaal

Balldropper

Nooit meer zakken nodig om een kleffe bal in te bewaren, nu is er de balldropper. Een erg handig systeem om de bal bij u te houden

en de hond snel te belonen. Door middel van een magneet zit een touw aan de balldropper, wanneer u uw hond wilt belonen hoeft 

u alleen maar aan het touw te trekken en de bal valt uit de balldropper. 

€ 35,53

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

IPO arm scherp, hard bijtvlak

IPO mouw 159

Blauwe mouw met scherp bijtvlak

De originele "blauwe mouw" !

De harde versie van de IPO-mouw, met scherp en hard bijtvlak is de wedstrijdmouw gebruikt op vele internationale wedstrijden. Gekend voor de extreme goede kwaliteit bij de beste africhters. Ergonomisch gebouwd om zo aangenaam mogelijk aan te voelen voor zowel pakwerker als hond.

Deze mouwen worden gebruikt in het IPO-programma of GHP programma, Schutzhund programma, ook voor de training vanpolitiehonden, interventiehonden en andere diensthonden.

Wordt gebruikt met een overtrek voor IPO mouwen.

Gemaakt in de ateliers van Euro Joe.

Kies hieronder of u een linkse of rechtse mouw wenst.

€ 145,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

IPO arm scherp, zacht bijtvlak

€ 145,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

IPO pak "premium"

Hierbij bieden wij onze “Light” versie aan van het IPO kostuum (zomerversie).

Dit pak wordt gebruikt voor het IPO programma, GHP programma en Schutzhund. Dit pak kan ook gedragen worden bij training van politie- en diensthonden.

De jas en de broek worden geopend/gesloten d.m.v.een rits, wat toelaat dit pak snel aan en uit te doen. De elastische schouderbanden en de tailleriemen kunnen aangepast worden d.m.v. schuifgespen.

Indien gewenst kan hier ook borduring naar wens op geplaatst worden.

U kunt dit pak verkrijgen in een normale of lange beenlengte. De pijpen van een broek met een lange beenlengte is 7 cm langer. Het rechtse type van de jas is met een rechtermouw, de linkse met een linkermouw.

€ 285,11

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jonge Hondenmouw

Jonge hondenmouw voor het IPO-programma, of GHP programma, of Schutzhund programma. Dit bereidt de hond voor op de IPO mouw voor volwassen honden.

Ideaal om een goede volle beet aan te leren door de vorm die aangepast is naar de muil van de hond. De jute die gebruikt wordt voor deze mouw is dezelfde als de jute die gebruikt wordt voor de overtrekken die over de volwassen mouw getrokken worden. Op deze manier, maakt de hond reeds op jonge leeftijd kennis met de "wedstrijd" jute.

Wordt gebruikt met een beschermingskap.(Art. KAP)(niet meegeleverd)

€ 111,30

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Max korte mouw met overtrek

Korte mouw "Max" zonder beschermingskap.

De mouw zorgt ervoor dat de hond er niet mee gaat schudden: de mouw blijft een "dood" object, omdat er geen beweging in komt.

De hond heeft er dus weinig plezier in om de bal te schudden.

Het is ook een goede mouw om de hond te leren de mouw te dragen.

Als de hond gaat zitten, blijft het Max-mouwtje heel goed in evenwicht, de kap kan de mouw niet uit evenwicht brengen.

 

De "Max" bijtmouw wordt hier geleverd met overtrek die in de prijs is inbegrepen. U kan ook de overtrekken apart bijbestellen.

€ 112,97

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Verstek / Reviertentje vouwbaar

Opvouwbaar reviertentje of verstek.

Wordt gebruikt in het IPO-programma of GHP programma, Schutzhund programma, ook voor de training van politiehonden, interventiehonden en andere diensthonden.

Gemaakt uit degelijke buizen en zware bache.

De tentjes zijn ook per set van 6 stuks leverbaar aan de prijs van 968,31 euro excl. verzendkosten ( set verstektenten)

€ 180,75

 • 125 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Speurpaal

Speurpaal Duitse herder, RVS 

€ 22,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Speurpaal

Speurpaaltje in inox met herdersprofiel of rottweilerprofiel. Duidt aan waar het speur begint.

Op teken van de keurmeester dient de hondengeleider zijn hond langzaam en rustig naar het vertrekpunt te brengen en aan te zetten. De hond dient bij het begin van het spoor, lucht te nemen.

De hond moet vervolgens met diepe neus en intensief, in een gelijkmatig tempo het spoor volgen.

€ 18,08

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Speurvoorwerp (7 stuks)

3 of 7 verschillende voorwerpen om mee te speuren

€ 2,96

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Waterdichte zweep

Waterdichte Zweep

Zweep voor motivatie in de hondensport uit sterk, flexibel kunststof bekleed met een waterdicht materiaal.

Aan het uiteinde een sisal touw met een knaller eraan.

Lengte van de zweep : 57 cm, lengte van het sisal touw : 55 cm.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

€ 25,82

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Touwtje (knaller) voor zweep

Touwtje (knaller) voor zweep

Knaller, dit is het uiteinde van de zweep, wat ook zorgt voor het knallende geluid.

Wordt per 3 stuks verkocht, of per meter.

€ 1,08

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Softstok

Gewatteerde softstok, gemaakt uit een flexibele kunststof kern, metvilt bekleed en overtrokken met leder aero materiaal.

Optimaal evenwicht tussen sterkte en flexibilieit. Met dun handvat en metalen cap op uiteinde.

Gebruikt in het IPO-programma, maar ook voor de training van andere honden, zoals politiehonden en diensthonden.

€ 26,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Sisal touw voor zweep met knaller

Sisal touw met knaller in nylon. Hiermee kan de zweep vernieuwd worden.

€ 4,77

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

RX4 (jonge honden)

De RX4 ziet eruit als een volwaardige bijtmouw  door zijn vorm en de bijgeleverde kap en  is ontworpen voor gebruik met of zonder kap speciaal voor jonge honden. Deze bijtmouw RX4 is de ideale manier om over te gaan naar het gebruik van de XPerience-bijtmouw of een blauwe IPO bijtarm! Hier heeft u ook de keuze tussen een zachte of harde overtrek. De RX4 is te herkennen aan de zwarte kap met het gouden logo van Euro Joe. Indien de kap vervangen wordt door een rechtse kap, kan deze bijtmouw ook door rechtshandigen gebruikt worden.

Alle overtrekken van de RX-serie zijn eenvoudig over de mouw te trekken met de hulp van een plastick zak. De mouwen werden uitgetest door toppakwerkers op wereldniveau. Mede dankzij hun inbreng is de RX-serie ontstaan. Haal deze vandaag nog in huis!

€ 145,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Double Max-met overtrek

De “Max” mouw is een goede bijtmouw die de hond gemakkelijk kan vasthouden. Maar de mouw is verbeterd : een extra handvat zorgt ervoor dat de pakwerker het mouwtje makkelijker kan vasthouden. Doordat het een compacte mouw is, kan hij zorgen dat de beet van de hond goed is. De mouw kan ook gebruikt worden met het stellen. Deze mouw kan dus naast het gewone gebruik, zoals een gewone “Max” mouw, ook nog op verschillende andere manieren worden gebruikt.

We hebben dit mouwtje in een zachte en een harde uitvoering. Het verschil tussen hard en zacht is te herkennen door een stempel met een H voor hard en een Z voor zacht. De overtrekken kunnen vervangen worden en u kan kiezen tussen harde of zachte overtrekken. De harde hebben een rood handvat, de zachte een blauw handvat. 

Kort gezegd: de Double Max is een fantastische innovatie in de hondensport en onmisbaar voor wie pakwerk doet.

De Double Max wordt met overtrek geleverd. 

€ 118,35

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Bijtmouw RX2

Deze nieuwe bijtmouw is ongeëvenaard in zijn soort! Deze bijtmouw wordt standaard geleverd met een overtrekje. Indien deze overtrek na veelvuldig gebruik versleten is kan u bij ons terecht voor een nieuw overtrek. U heeft ook nog eens de keuze tussen een zachte of harde overtrek.

Deze mouw werd uitgetest door toppakwerkers op wereldniveau. Mede dankzij hun inbreng is de RX2 ontstaan. De RX2 is tevens een 2 in 1 topbijtmouw. Men kan de bijtmouw als een gewone mouw gebruiken maar ook als ons bijtkussen “Twister” om de hond goed te laten doorkomen en uitdraaien. Dit mouwtje is heel geschikt om de hond de “vlucht” aan te leren. Men kan de bijtmouw zijdelings gebruiken om de hond niet met zijn poten te laten steunen op de pakwerker. Licht in gebruik, veelzijdig en met een jute overtrek : een luxe voor elke pakwerker ! De bijtmouw kan zowel door links- als rechtshandigen gebruikt worden.

De bijtmouw RX2 heeft een zacht bijtstuk dat goed mee veert dankzij de hoogwaardige kwaliteitsmousse en afgewerkt met leer zoals een IPO mouw. Dit bijtkussen is enkel geschikt voor jonge honden, voor volwassen honden is dit bijtkussen te zacht.

€ 112,97

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek voor RX2

Overtrek voor bijtmouw "RX2"

€ 31,36

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Bijtmouw RX3

Ontdek nu onze RX-serie, een unicum in de hondensport! Hier vindt de gepaste trainingsmouw  om om het even welke hond te trainen! De RX-serie bestaat uit 4 bijtmouwen die ook gebruikt kunnen worden alsbijtkussens! De nieuwe bijtmouwen zijn ongeëvenaard in hun soort! De bijtmouwen worden standaard geleverd met een overtrekje. Indien deze overtrek na veelvuldig gebruik versleten is, kan u bij ons terecht voor een nieuw overtrek. Daarenboven heeft u ook nog eens de keuze tussen een zachte of harde overtrek. De RX-serie is een investering voor de toekomst.

De RX3 heeft een speciale overtrek met velcro die langer is dan de RX2. Door de strategisch, geplaatste velcro, kan het bijtkussen het uitzicht krijgen van een mouw. Voor de hond is dit een groter object om rond te dragen, maar nog niet zo zwaar als een ipo mouw. Hier heeft u ook de keuze tussen een zachte of een harde overtrek. De bijtmouw is eenvoudig te wisselen naargelang gebruik door de pakwerker en is reeds gevormd voor de arm. Deze bijtmouw wordt geleverd zonder kap. Het gebruik van deze mouw RX3 heeft tot doel om de hond vertrouwd te maken met het rondlopen van een bijtmouw maar zonder het extra gewicht die bv een IPO bijtmouw heeft. Deze mouw biedt tevens de pakwerker al iets meer bescherming aan. In deze bijtmouw zijn tevens 2 handvaten geïntegreerd voor een optimaal gebruik!

Alle overtrekken van de RX-serie zijn eenvoudig over de mouw te trekken met de hulp van een plastiek zak. De mouwen werden uitgetest door toppakwerkers op wereldniveau. Mede dankzij hun inbreng is de RX-serie ontstaan.

€ 134,49

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek RX4

€ 34,79

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek Double Max

Overtrek voor de Double Max 

€ 31,05

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek XPerience hard

Overtrek voor bijtmouw "Xperience". Dit kan over de "XP" getrokken worden.

€ 31,96

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek Max zacht

Overtrek voor de Max mouw. 

OVM

€ 29,77

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek voor bijtkussen "Twister"

Overtrek voor bijtkussen Twister in jute

€ 27,33

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Apportblok met draadstang

€ 14,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute bijtmouw nr. 1

De ultra lichte puppymouw nr. 1 is een mouwtje voor jonge pups. Uw pup leert het muiltje goed te openen, maar laat uw pup goed "winnen" op dit zacht mouwtje. Het mouwtje is gemakkelijk rond te dragen. Het mouwtje met het gele lintje.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

€ 29,89

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute bijtmouw nr. 2

Mouw voor jonge honden ; leert hen de muil te openen, maar ze "winnen" nog goed op deze zachte mouw.

De mouw met het zwarte lintje.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring,KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden eninterventiehonden.

 

€ 44,84

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute bijtmouw nr. 3

Mouw voor jonge honden, al een beetje zwaarder ; leert hen de muil te openen, maar laat de hond nog goed winnen op deze zachte mouw.

De mouw met het groene lintje.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring,KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en

€ 52,31

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute bijtmouw nr. 4

Deze mouw is ideaal voor jonge honden en laat ze toe een volle beet te plaatsen. De mouw is al zwaarder, maar de hond kan er nog altijd opwinnen. Ook deze mouw is erg makkelijk rond te dragen wat opnieuw een beloning is voor de hond. Voor honden die al kunnen bijten.

De mouw met het blauwe lintje.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

€ 65,39

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute bijtmouw nr. 5

Zware jute bijtmouw voor volwassen honden. Laat ze toe een volle beet te plaatsen.

De mouw met het rode lintje.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, Mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

€ 78,47

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute bijtmouw set nr. 1 - 5

Set mouwen in nylcot : van nr. 1 t.e.m. nr. 5

Met de gehele set tot uw beschikking, hebt u altijd de juiste mouw bij de hand !

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

€ 241,62

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nuylcot bijtmouw nr. 1

Mouwtje nr. 1 is een ultra lichte nylcot bijtmouw voor jonge pups. Nadat uw pup het muiltje goed open heeft gedaan, kan uw pupje goed "winnen" op dit zacht mouwtje. Doordat het mouwtje goed rond te dragen is voor jonge pups, vormt dit ook weer een beloning. Dit mouwtje herkent men aan het gele lintje.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 36,62

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot bijtmouw nr. 2

De lichte jonge hondenmouw nr. 2 is een nylcot bijtmouw voor pups en jonge honden. Het leert de pup of jonge hond de muil te openen.

Dit mouwtje is geschikt voor de training van Belgische Ring, Mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens de opleiding IPO en schutzhund.

€ 56,23

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot bijtmouw nr. 3

De lichte jonge hondenmouw nr. 3 is een nylcot bijtmouw die geschikt is voor uw jonge hond. Deze bijtmouw is al een beetje zwaarder. Uw hond leert zijn muil te openen, maar kan nog goed winnen op deze zachte mouw, door de verende ondergrond. De mouw met het groene lintje.

Deze mouw is niet alleen geschikt voor de training van Belgische Ring, Mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality en veldwerk, maar ook voor politiehonden, diensthonden en interventiehonden. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens de opleiding IPO en schutzhund.

€ 68,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot bijtmouw nr. 4

De zware hondenmouw nr. 4 in nylcot is ideaal voor jonge honden en laat ze toe een volle beet te plaatsen. Deze bijtmouwis al wat zwaarder, maar uw hond kan er nog altijd op winnen. Ook deze mouw is erg makkelijk rond te dragen wat opnieuw een beloning is voor de hond. Voor honden die al goed kunnen bijten. De mouw met het blauwe lintje.

Niet enkel voor het ringprogramma, ook voor de training van politiehonden en diensthonden in opleiding.

€ 83,70

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot bijtmouw nr. 5

Extra zware hondenmouw nr. 5 is een zware nylcot bijtmouwvoor uw volwassen hond. Ze laat uw hond toe een volle beet te plaatsen. De mouw met het rode lintje.

Ideaal voor de training van volwassen diensthonden, politiehonden en ringhonden.

€ 90,24

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot bijtmouw set nr. 1 - 5

Deze nylcot bijtmouwen zijn ook beschikbaar per set van 5 stuks. Deze set voorziet u van de volledige reeks nylcot mouwen in 5 verschillende zwaartes. U kunt dus kiezen uit nr. 1 t.e.m. 5.

Ze zijn geschikt voor de training van Belgische Ring, Mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, maar ook voor politiehonden, diensthonden en interventiehonden. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens de opleiding van IPO en schutzhund honden.

Met de gehele set tot uw beschikking, hebt u altijd de juiste mouw bij de hand voor elke hond!

PMSSET

€ 288,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute beenstuk nr. 1

Ultra licht beenstuk voor puppies in jute

Beenstuk nr. 1 in jute voor jonge pups; leert hen het muiltje te openen, maar laat hen goed "winnen" op dit zacht beenstuk. Het nr. 1 beenstuk wordt gebruikt om hele jonge honden, pups te leren op de juiste plaats te bijten, en is gemakkelijk rond te dragen.

Nr. 1 is altijd met velcro!

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstukje met het gele lintje.

€ 43,89

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute beenstuk nr. 2

Extra licht beenstuk nr. 2 in jute. Het nr. 2 beenstuk in jute is een licht beenstuk voor puppy's en jonge honden, reeds wat zwaarder dan het nr. 1 beenstukje, maar toch nog heel zacht. De pup leert de muil open te maken om zijn "prooi" te kunnen bijten, en wordt daarna beloond door het verend effect van de zachte vulling.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het zwarte lintje.

€ 56,05

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute beenstuk nr. 3

Het nr. 3 beenstuk in jute is een licht beenstuk dat geschikt is voor puppy's en jonge honden die reeds goed kunnen bijten. Door het grote volume leert de pup de muil open te maken, maar eens de pup inbijt, zal hij door de hoge veerkracht hierop "winnen" en sterk worden.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het groene lintje.

€ 62,27

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute beenstuk nr. 4

Het beenstuk nr. 4 in jute is ideaal voor jonge en volwassen honden en staat hen toe een volle beet te plaatsen. Dit stuk is weer wat zwaarder, waardoor de hond ook wat meer moeite moet doen om te bijten. Na deze moeite wordt hij ook weer beloond door de onderliggende verende vulling. Voor honden die reeds weten te bijten in het been.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het blauwe lintje.

€ 74,73

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute beenstuk nr. 5

Beenstuk nr. 5 in jute of het extra zwaar beenstuk, is geschikt voor zware bijters. Door de zware vulling vangt dit beenstuk de volle, zware beten op van de goed getrainde, volwassen hond.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het rode lintje.

€ 87,18

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Jute beenstuk set nr. 1 - 5

Set van 5 gesloten beenstukken in jute, bestaande uit PBJ1 (nr.1), PBJ2 (nr.2), PBJ3 (nr.3), PBJ4 (nr.4) en PBJ5 (nr.5). Alle beenstukken zijn ook apart verkrijgbaar. Met deze set hebt u voor elke leeftijd en elke hond het geschikte beenstuk bij de hand.

Het nr. 1 beenstuk wordt gebruikt om hele jonge honden en pups te leren op de juiste plaats te bijten. Dit beenstukje wordt altijd geleverd met klitteband. Dit beenstukje is ook heel zacht.

Het Nr. 2 beenstuk is voor iets oudere honden, reeds wat zwaarder, maar toch nog heel zacht. De pup leert de muil open te maken om zijn "prooi" te kunnen bijten, en wordt daarna beloond door het verend effect van de zachte vulling.

Het nr. 3 beenstuk is geschikt voor jonge honden die reeds goed kunnen bijten. Door het grote volume leert de pup de muil open te maken, maar eens de pup inbijt, zal hij door de hoge veerkracht hierop "winnen" en sterk worden.

Het beenstuk nr. 4 is geschikt voor volwassen honden die reeds goed bijten. Dit stuk is weer wat zwaarder, waardoor de hond ook wat meer moeite moet doen om te bijten. Na deze moeite wordt hij ook weer beloond door de onderliggende verende vulling.

Het beenstuk nr. 5 is geschikt voor zware bijters. Door de zware vulling vangt dit beenstuk de volle, zware beten op van de goed getrainde hond.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

€ 286,46

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beenstuk nr. 2 met klitteband

Extra licht beenstuk nr. 2 in jute.

Het nr. 2 beenstuk in jute is een licht beenstuk voor puppy's en jonge honden, reeds wat zwaarder dan het nr. 1 beenstukje, maar toch nog heel zacht. De pup leert de muil open te maken om zijn "prooi" te kunnen bijten, en wordt daarna beloond door het verend effect van de zachte vulling.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. klitteband, kan men het beenstuk bij wijze van beloning open maken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk. Buiten de hondensportworden deze beenstukken ook gebruikt voor de opleiding van politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het zwarte lintje.

€ 80,96

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beenstuk nr. 3 met klitteband

Licht beenstuk nr. 3 in jute.

Het nr. 3 beenstuk in jute is een licht beenstuk dat geschikt is voor puppy's en jonge honden die reeds goed kunnen bijten. Door het grote volume leert de pup de muil open te maken, maar eens de pup inbijt, zal hij door de hoge veerkracht hierop "winnen" en sterk worden.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. velcro, kan men het beenstuk bij wijze van beloning open maken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Beenstuk met het groene lintje.

€ 87,18

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beenstuk nr. 4 met klitteband

Zwaar beenstuk nr. 4 in jute.

Het beenstuk nr. 4 in jute is ideaal voor jonge en volwassen honden en staat hen toe een volle beet te plaatsen. Dit stuk is weer wat zwaarder, waardoor de hond ook wat meer moeite moet doen om te bijten. Na deze moeite wordt hij ook weer beloond door de onderliggende verende vulling. Voor honden die reeds weten te bijten in het been.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. velcro, kan men het beenstuk bij wijze van beloning open maken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het blauwe lintje.

€ 99,64

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beenstuk nr. 5 met klitteband

Extra zwaar beenstuk nr. 5 in jute.

Beenstuk nr. 5 in jute of het extra zwaar beenstuk, is geschikt voor zware bijters. Door de zware vulling vangt dit beenstuk de volle, zware beten op van de goed getrainde, volwassen hond.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. velcro, kan men het beenstuk bij wijze van beloning open maken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het rode lintje.

€ 112,09

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beenstuk met klitteband set nr. 1 - 5

Set van 5 beenstukken in jute met velcro laddersluiting achteraan, bestaande uit PBJ1 (nr.1), PBJ2SV (nr.2), PBJ3SV (nr.3), PBJ4SV (nr.4) en PBJ5SV (nr.5). Alle beenstukken ook apart verkrijgbaar.

Met deze set hebt u voor elke leeftijd en elke hond het geschikte beenstuk bij de hand.

Het nr. 1 beenstuk wordt gebruikt om hele jongen honden, pups te leren op de juiste plaats te bijten. Dit beenstukje wordt altijd geleverd met klitteband. Dit beenstukje is ook heel zacht.

Het nr. 2 beenstuk is voor iets oudere honden, reeds wat zwaarder, maar toch nog heel zacht. De pup leert de muil open te maken om zijn "prooi" te kunnen bijten, en wordt daarna beloond door het verend effect van de zachte vulling.

Het nr. 3 beenstuk is geschikt voor jonge honden die reeds goed kunnen bijten. Door het grote volume leert de pup de muil open te maken, maar eens de pup inbijt, zal hij door de hoge veerkracht hierop "winnen" en sterk worden.

Beenstuk nr. 4 is geschikt voor volwassen honden die reeds goed bijten. Dit stuk is weer wat zwaarder, waardoor de hond ook wat meer moeite moet doen om te bijten. Na deze moeite wordt hij ook weer beloond door de onderliggende verende vulling.

Beenstuk nr. 5 is geschikt voor zware bijters. Door de zware vulling vangt dit beenstuk de volle, zware beten op van de goed getrainde hond.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. velcro, kan men het beenstuk bij wijze van beloning gemakkelijk openmaken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

€ 373,65

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beenstuk nr. 2 met leren schuifsluiting

Extra licht beenstuk nr. 2 in jute met leren schuifsluiting is een licht beenstuk voor puppy's en jonge honden, reeds wat zwaarder dan het nr. 1 beenstukje, maar toch nog heel zacht. De pup leert de muil open te maken om zijn "prooi" te kunnen bijten, en wordt daarna beloond door het verend effect van de zachte vulling.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. de lederen treksluiting, kan men het beenstuk bij wijze van beloning gemakkelijk openmaken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het zwarte lintje.

€ 80,96

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beenstuk nr. 3 met leren schuifsluiting

Het lichte beenstuk nr. 3 in jute is een licht beenstuk dat geschikt is voor puppy's en jonge honden die reeds goed kunnen bijten. Door het grote volume leert de pup de muil open te maken, maar eens de pup inbijt, zal hij door de hoge veerkracht hierop "winnen" en sterk worden.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. de lederen treksluiting, kan men het beenstuk bij wijze van beloning open maken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Beenstuk met het groene lintje.

€ 87,17

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beenstuk nr. 4 met leren schuifsluiting

Het zware beenstuk nr. 4 in jute is ideaal voor jonge en volwassen honden en staat hen toe een volle beet te plaatsen. Dit stuk is weer wat zwaarder, waardoor de hond ook wat meer moeite moet doen om te bijten. Na deze moeite wordt hij ook weer beloond door de onderliggende verende vulling. Voor honden die reeds weten te bijten in het been.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. de lederen treksluiting, kan men het beenstuk bij wijze van beloning eenvoudig openmaken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het blauwe lintje.

€ 99,64

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beenstuk nr. 5 met leren schuifsluiting

Het extra zwaar beenstuk nr. 5 in jute is geschikt voor hele zware bijters. Door de zware vulling vangt dit beenstuk de volle, zware beten op van de goed getrainde, volwassen hond.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. de lederen treksluiting, kan men het beenstuk bij wijze van beloning open maken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het rode lintje.

€ 112,09

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beenstuk set nr. 1 - 5 met leren schuifsluiting

Set van 5 beenstukken in jute met leren treksluiting achteraan, bestaande uit PBJ1 (nr.1), PBJ2SL (nr.2), PBJ3SL (nr.3), PBJ4SL (nr.4) en PBJ5SL (nr.5). Ieder beenstuk is ook apart verkrijgbaar.

Met deze set hebt u voor elke leeftijd en elke hond het geschikte beenstuk bij de hand.

Het nr. 1 beenstuk wordt gebruikt om hele jonge honden, pups te leren op de juiste plaats te bijten. Dit beenstukje wordt altijd geleverd met klitteband. Dit beenstukje is ook heel zacht.

Nr. 2 beenstuk is voor iets oudere honden, reeds wat zwaarder, maar toch nog heel zacht. De pup leert de muil open te maken om zijn "prooi" te kunnen bijten, en wordt daarna beloond door het verend effect van de zachte vulling.

Het nr. 3 beenstuk is geschikt voor jonge honden die reeds goed kunnen bijten. Door het grote volume leert de pup de muil open te maken, maar eens de pup inbijt, zal hij door de hoge veerkracht hierop "winnen" en sterk worden.

Beenstuk nr. 4 is geschikt voor volwassen honden die reeds goed bijten. Dit stuk is weer wat zwaarder, waardoor de hond ook wat meer moeite moet doen om te bijten. Na deze moeite wordt hij ook weer beloond door de onderliggende verende vulling.

Beenstuk nr. 5 is geschikt voor zware bijters. Door de zware vulling vangt dit beenstuk de volle, zware beten op van de goed getrainde hond.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. de lederen treksluiting, kan men deze beenbeschermers bij wijze van beloning open maken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen. Geschikt voor de training in de hondensport (Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk), en politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

€ 373,65

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot beenstuk nr. 1

Nylcot beenstuk nr. 1 voor jonge pups. Leert hen het muiltje te openen, maar laat hen goed "winnen" op dit zacht beenstuk. Het nr. 1 beenstuk wordt gebruikt om hele jonge honden, pups te leren op de juiste plaats te bijten. Is gemakkelijk rond te dragen. Dit beenstukje wordt altijd geleverd met velcro.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstukje met het gele lintje.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's ! 

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 49,82

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot beenstuk nr. 2

Het nr. 2 beenstuk is een licht nylcot beenstuk voor puppy's en jonge honden, reeds wat zwaarder dan het nr. 1 beenstukje, maar toch nog heel zacht. De pup leert de muil open te maken om zijn "prooi" te kunnen bijten, en wordt daarna beloond door het verend effect van de zachte vulling.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het zwarte lintje.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 62,27

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot beenstuk nr. 3

Het nr. 3 beenstuk is een licht nylcot beenstuk dat geschikt is voor puppy's en jonge honden die reeds goed kunnen bijten. Door het grote volume leert de pup de muil open te maken, maar eens de pup inbijt, zal hij door de hoge veerkracht hierop "winnen" en sterk worden.

Beenstuk met het groene lintje. Geschikt voor de training van Belgische ring, mondioring, Franse ring, KNPV, NVBK, reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 74,73

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot beenstuk nr. 4

Het nylcot beenstuk nr. 4 is ideaal voor jonge en volwassen honden en staat hen toe een volle beet te plaatsen. Dit stuk is weer wat zwaarder, waardoor de hond ook wat meer moeite moet doen om te bijten. Na deze moeite wordt hij ook weer beloond door de onderliggende verende vulling. Voor honden die reeds weten te bijten in het been.

Het  beenstuk met het blauwe lintje. Geschikt voor de training van Belgische ring, mondioring, Franse ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 87,18

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot beenstuk nr. 5

Nylcot beenstuk nr. 5 of het extra zware beenstuk, is geschikt voor zware bijters. Door de zware vulling vangt dit beenstuk de volle, zware beten op van de goed getrainde, volwassen hond.

Het beenstuk met het rode lintje. Geschikt voor de training van Belgische ring, mondioring, Franse ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 99,64

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot beenstuk set nr. 1 - 5

Set van 5 beenstukken in nylcot, bestaande uit PBS1 (nr.1), PBS2 (nr.2), PBS3 (nr.3), PBS4 (nr.4) en PBS5 (nr.5). Alle beenstukken ook apart verkrijgbaar.

Met deze set hebt u voor elke leeftijd en elke hond het geschikte beenstuk bij de hand:

Het nr. 1 beenstuk wordt gebruikt om hele jongen honden, pups te leren op de juiste plaats te bijten. Dit beenstukje wordt altijd geleverd met klitteband. Dit beenstukje is ook heel zacht.

Het nr. 2 beenstuk is voor iets oudere honden, reeds wat zwaarder, maar toch nog heel zacht. De pup leert de muil open te maken om zijn "prooi" te kunnen bijten, en wordt daarna beloond door het verend effect van de zachte vulling.

Het nr. 3 beenstuk is geschikt voor jonge honden die reeds goed kunnen bijten. Door het grote volume leert de pup de muil open te maken, maar eens de pup inbijt, zal hij door de hoge veerkracht hierop "winnen" en sterk worden.

Beenstuk nr. 4 is geschikt voor volwassen honden die reeds goed bijten. Dit stuk is weer wat zwaarder, waardoor de hond ook wat meer moeite moet doen om te bijten. Na deze moeite wordt hij ook weer beloond door de onderliggende verende vulling.

Beenstuk nr. 5 is geschikt voor zware bijters. Door de zware vulling vangt dit beenstuk de volle, zware beten op van de goed getrainde hond.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 336,28

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot beenstuk nr. 2 met klitteband sluiting

Het nr. 2 beenstuk is een licht nylcot beenstuk voor puppy's en jonge honden, reeds wat zwaarder dan het nr. 1 beenstukje, maar toch nog heel zacht. De pup leert de muil open te maken om zijn "prooi" te kunnen bijten, en wordt daarna beloond door het verend effect van de zachte vulling.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. velcro, kan men het beenstuk bij wijze van beloning eenvoudig openmaken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het zwarte lintje.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 93,41

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek jute-polyprop hard

Overtrek voor IPO-mouw in jute-PP. Een goede overtrek, herkenbaar aan het rode lintje binnen in.

Meermaals bestikt voor een langere houdbaarheid.

Wij raden aan een plastiek zak over de mouw te schuiven vooraleer de overtrek over de mouw te schuiven. Op deze manier schuift de overtrek gemakkelijker.

Het is zo dat indien de overtrek niet hard genoeg spant over de IPO-mouw, deze veel sneller verslijt. Vandaar dat onze overtrekken nogal moeilijk over de IPO-mouw glijden.

€ 27,88

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1


Nylcot beenstuk nr. 3 met klitteband sluiting

Het nr. 3 beenstuk is een licht nylcot beenstuk dat geschikt is voor puppy's en jonge honden die reeds goed kunnen bijten. Door het grote volume leert de pup de muil open te maken, maar eens de pup inbijt, zal hij door de hoge veerkracht hierop "winnen" en sterk worden.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. velcro, kan men het beenstuk bij wijze van beloning eenvoudig openmaken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Beenstuk met het groene lintje.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 105,87

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot beenstuk nr. 4 met klitteband sluiting

Het nylcot beenstuk nr. 4 is ideaal voor jonge en volwassen honden en staat hen toe een volle beet te plaatsen. Dit stuk is weer wat zwaarder, waardoor de hond ook wat meer moeite moet doen om te bijten. Na deze moeite wordt hij ook weer beloond door de onderliggende verende vulling. Voor honden die reeds weten te bijten in het been.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. velcro, kan men het beenstuk bij wijze van beloning openmaken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het blauwe lintje.

LET OP: kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 118,32

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek XPerience zacht

Overtrek voor bijtmouw "Xperience". Dit kan over de "XP" getrokken worden. 

€ 30,93

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot beenstuk nr. 5 met klitteband sluiting

Nylcot beenstuk nr. 5 of het extra zwaar beenstuk, is geschikt voor zware bijters. Door de zware vulling vangt dit beenstuk de volle, zware beten op van goed getrainde, volwassen honden.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. velcro, kan men het beenstuk bij wijze van beloning eenvoudig openmaken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

Het beenstuk met het rode lintje.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 130,78

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot hoog beenstuk nr. 2 lederen sluiting

Dit nylcot beenstuk is net dezelfde als het beenstuk nr. 2 met sluiting in leer. Enkel is deze hoger en beschermt dus het volledige been.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 115,83

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot hoog beenstuk nr. 3 lederen sluiting

Dit nylcot beenstuk is identiek aan het beenstuk nr. 3 met sluiting in leer. Enkel is deze hoger en beschermt dus het volledige been.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 128,29

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot hoog beenstuk nr. 4 lederen sluiting

Dit nylcot beenstuk is hoger dan het normale beenstuk. Daardoor is het been hoger beschermd, en kan de hond leren op het bovenbeen te bijten. Dankzij de schuifsluiting in leer kan het beenstuk moeiteloos worden opengedaan van achteren, en op deze manier worden meegegeven als beloning aan de hond. De hond krijgt zijn prooi mee, en dit is op zich een hele grote beloning voor de moeite die de hond net gedaan heeft.

Als men de hond even laten rondlopen met zijn prooi - onder begeleiding van zijn trainer - kan hij dit samen als een team rond dragen. De hond mag dit even doen, en kan zo zijn energie en frustraties kwijt raken. Hij mag echter niet toegelaten worden het beenstuk "dood" te doen, en ermee beginnen te schudden !

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 145,72

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot hoog beenstuk nr. 5 lederen sluiting

Dit beenstuk is het zwaarste nylcot beenstuk nr. 5 met schuifsluiting in leer. Dit is de hoge versie van het normale beenstuk, en beschermt dus het volledige been. Dit is dus meer geschikt voor de training van politiehonden en andere diensthonden, of voor mondioring training waar de honden niet per sé moeten bijten op het onderbeen, en soms liever iets hoger, op de bil bijv.

LET OP : Kleuren kunnen verschillen van de foto's! Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 158,18

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot hoog beenstuk nr. 1 - 5 lederen sluiting

Deze beenstukken zijn net dezelfde als de beenstukken die u krijgt bij deze met de sluiting in leer (nr. 1 is altijd met velcro!). Enkel zijn deze beenstukken hoger en beschermen ze dus het volledige been.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 553,78

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Bijtkussen "Mix"

Bijtkussen 4 in 1:

 • kan links en rechts gebruikt worden
 • kan bij de 2 handvatten vastgehouden worden
 • kan bij het middelste handvat vastgehouden worden
Voor zowel links- als rechtshandige pakwerkers. Ideaal om de hond ook rechts te laten bijten. Vele honden hebben hier geen ervaring mee en hebben er dus problemen mee.
Ideaal scherp en lang bijtvlak voor een goede volle en krachtige beet.
Door het bijtkussen in het midden vast te nemen kan je de hond in een "trekpositie" brengen, waardoor de hond wint en sterker wordt. Hierna kan het gemakkelijk door de hond rond gedragen worden als prooi. Gemakkelijk in evenwicht te houden doordat het een kompakt bijtstuk betreft.
Kan tevens gebruikt worden voor de "vooruit", hier kan men het bijtstukje recht zetten.
Is ook voor diensthonden gemakkelijk te gebruiken omdat het geen groot stuk betreft en dus gemakkelijk weg te steken is.
Overtrekje kan simpelweg vervangen worden

€ 98,91

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek voor bijtkussen "Mix"

Overtrek voor bijtkussen "Mix" in jute

OVMIX

€ 27,33

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Bijtkussen "Twister"

Twister, bijtkussen met draaiend handvat. Hierdoor zal de hond gemakkelijker uitdraaien en niet meer geblokkeerd worden. Ideaal in de "vlucht" oefening.

Kan gebruikt worden voor honden die de poten tegen de pakwerker zetten of voor honden die sneller moeten inkomen.
Gemakkelijk om nieuwe pakwerkers vertrouwd te maken met het uitdraaien van de hond.
Doordat de hond gemakkelijker en sneller uitgedraaid wordt, krijgt de hond ook meer vertrouwen, waardoor de oefening nog vlotter en gemakkelijker beheerst wordt.
Met vervangbaar overtrekje. Eerste overtrek wordt meegeleverd.

€ 98,91

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek voor bijtkussen "Extra"

Overtrek voor bijtkussen "extra' in jute

€ 27,33

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Bijtkussen "Extra"

kan bij de 2 handvatten vastgenomen worden
Ideaal scherp, lang en iets zachter bijtvlak voor een goede volle en krachtige beet.
Met dit bijtkussen kan je de hond in een "trekpositie" brengen waardoor de hond wint en sterker wordt. Hierna kan het gemakkelijk door de hond rond gedragen worden als prooi. Gemakkelijk in evenwicht te houden doordat het een kompakt bijtstuk betreft.
Kan tevens gebruikt worden voor de "vooruit", hier kan men het bijtstukje recht zetten.
Is ook voor diensthonden gemakkelijk te gebruiken omdat het geen groot stuk betreft en dus gemakkelijk weg te steken is.
Overtrekje kan simpelweg vervangen worden. Eerste overtrekje wordt meegeleverd.

€ 80,82

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek voor DS4 hondenmouw

Overtrek voor DS4 in jute

€ 33,88

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Bijtmouw DS2

Bijtmouw DS2

 • Voor jonge honden
 • 38 cm lang
 • vervangbare overtrek inbegrepen
 • Beweeglijkheid
 • Compact
 • Beloning na oefening

De DS-mouwen zijn de opvolgers van de RX-reeks, een zeer kwalitatieve en populaire reeks mouwtjes.

De DS-mouwen kunnen zowel links als rechts gedragen worden, en zijn iets korter en lichter dan de RX-mouwen waardoor de pakwerker meer beweeglijkheid heeft. Hierdoor zal de hond ook meer langszij bijten in plaats van frontaal.

Deze mouw is zeer geschikt om aan te blaffen, en kan na een geslaagde oefening aan de hond gegeven worden als beloning. 

Het nummer 2 mouwtje is zeer compact, waardoor de hond deze gemakkelijk kan dragen, maar er niet mee zal schudden. De handvaten aan de binnenkant kunnen verwijderd worden d.m.v. klittenband.

Deze mouw wordt standaard met een overtrek geleverd. Deze overtrek bevat klittenband, waarmee de vijzen om deze vast te maken verborgen worden. Deze klittenband zit standaard op de overtr

€ 114,03

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek DS2

Overtrek voor de DS2-bijtmouw, uit onze nieuwste reeks mouwen!

We raden aan een plastic zak te gebruiken om de overtrek vlot over de mouw te kunnen trekken.

€ 30,65

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek voor hondenmouw "DS3"

Overtrek voor bijtmouw DS3 in jute

€ 33,88

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Bijtmouw DS4

 • Voor oudere honden
 • Met beschermingskap
 • 60cm lang (zonder kap)
 • 78cm lang (met kap)
 • Vervangbare overtrek inbegrepen
 • Beweeglijkheid
 • Compact
 • Beloning na oefening

De DS-mouwen zijn de opvolgers van de RX-reeks, een zeer kwalitatieve en populaire reeks mouwtjes.

De DS-mouwen kunnen zowel links als rechts gedragen worden, en zijn iets korter en lichter dan de RX-mouwen waardoor de pakwerker meer beweeglijkheid heeft. Hierdoor zal de hond ook meer langszij bijten in plaats van frontaal.

Deze mouw is zeer geschikt om aan te blaffen, en kan na een geslaagde oefening aan de hond gegeven worden als beloning. 

Het nummer 4 mouwtje wordt altijd geleverd met een beschermingskap voor de elleboog en bovenarm, aangezien deze mouw voor grotere, oudere honden gebruikt wordt.

Deze mouw wordt standaard met een overtrek geleverd. Deze overtrek bevat klittenband, waarmee de vijzen om deze vast te maken verborgen worden. Deze klittenband zit standaard op de overtrek.

Mocht deze overtrek versleten zijn, kunt u simpelweg een nieuwe bestellen. U hoeft dus niet telkens een volledig nieuwe mouw te bestellen!

€ 146,31

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Bijtmouw DS3

 • Voor meer ervaren honden
 • 51cm lang
 • Vervangbare overtrek inbegrepen
 • Beweeglijkheid
 • Compact
 • Beloning na oefening

De DS-mouwen zijn de opvolgers van de RX-reeks, een zeer kwalitatieve en populaire reeks mouwtjes.

De DS-mouwen kunnen zowel links als rechts gedragen worden, en zijn iets korter en lichter dan de RX-mouwen waardoor de pakwerker meer beweeglijkheid heeft. Hierdoor zal de hond ook meer langszij bijten in plaats van frontaal.

Deze mouw is zeer geschikt om aan te blaffen, en kan na een geslaagde oefening aan de hond gegeven worden als beloning. 

Het nummer 3 mouwtje heeft een rode riem aan de binnenkant (foto 3). Hieraan kunt u een lange leiband vastmaken. Als u de mouw dan aan de hond geeft kunt u hem zo vanop afstand begeleiden en ervoor zorgen dat hij niet met de mouw schudt. Zo traint u een droge en vaste beet. 

€ 135,56

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Overtrek met Plastic

Overtrek met plastic, voorkomt dat de hond bijt op de elleboog of onder het bijtvlak.

De overtrek bestaat uit jute van de beste kwaliteit, veelvuldig bestikt om de houdbaarheid te verhogen.
Met de lintjes aan de bovenkant kunt u de overtrek bevestigen aan de IPO-mouw.
Voor zowel linkse als rechtse mouwen geschikt.
Geschikt voor de training van zowel sporthonden als diensthonden.

€ 45,68

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Nylcot beenstuk set nr. 1 - 5 met klittebandsluiting

Set van 5 beenstukken in nylcot met velcro, bestaande uit PBS1 (nr.1), PBS2SV (nr.2), PBS3SV (nr.3), PBS4SV (nr.4) en PBS5SV (nr.5). Alle beenstukken ook apart verkrijgbaar.

Met deze set hebt u voor elke leeftijd en elke hond het geschikte beenstuk bij de hand:

Het nr. 1 beenstuk wordt gebruikt om hele jonge honden, pups te leren op de juiste plaats te bijten. Dit beenstukje wordt altijd geleverd met klitteband. Dit beenstukje is ook heel zacht.

Het nr. 2 beenstuk is voor iets oudere honden, reeds wat zwaarder, maar toch nog heel zacht. De pup leert de muil open te maken om zijn "prooi" te kunnen bijten, en wordt daarna beloond door het verend effect van de zachte vulling.

Het nr. 3 beenstuk is geschikt voor jonge honden die reeds goed kunnen bijten. Door het grote volume leert de pup de muil open te maken, maar eens de pup inbijt, zal hij door de hoge veerkracht hierop "winnen" en sterk worden.

Beenstuk nr. 4 is geschikt voor volwassen honden die reeds goed bijten. Dit stuk is weer wat zwaarder, waardoor de hond ook wat meer moeite moet doen om te bijten. Na deze moeite wordt hij ook weer beloond door de onderliggende verende vulling.

Beenstuk nr. 5 is geschikt voor zware bijters. Door de zware vulling vangt dit beenstuk de volle, zware beten op van de goed getrainde hond.

Doordat het been achteraan open te maken is d.m.v. klitteband, kan men het beenstuk bij wijze van beloning eenvoudig openmaken en meegeven met de hond als prooi. Hierdoor wordt de hond zelfverzekerder en gaat hij de oefening nog liever doen.

Geschikt voor de training van Belgische Ring, mondioring, Franse Ring, KNPV, NVBK, Reality, veldwerk, politiehonden, diensthonden en interventiehonden.

LET OP : kleuren kunnen verschillen van de foto's !

Indien u een specifieke kleur wenst, gelieve dit te melden bij de opmerking bij het plaatsen van de bestelling.

€ 448,38

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1